Sve o nastavi na daljinu

Kriteriji vrednovanja za aktivnosti učenika

Kako bi bilo što manje nedoumica oko ocjenjivanja aktivnosti učenika tijekom online nastave, na donjoj poveznici se nalazi sažet i jasan opis kriterija.

Naglasci za roditelje/staratelje

Upute za roditelje/staratelje u ovoj izvanrednoj situaciji se mogu naći na donjoj poveznici. 

Nastava od 23.3.

Dragi učenici,

od ponedjeljka 23.3.2020. nastava će u virtualnoj učionici biti organizirana prema redovnom školskom rasporedu. Svako jutro bit će vam dostupni materijali i zadatci, te preuzmite materijale samo za predmete koji su taj dan po rasporedu. Dakle, pogledajte raspored sati, uđite u aplikaciju virtualne učionice i skinite sve materijale svih predmeta koje samo taj dan imate - materijali će biti označeni datumom i imenom lekcije. Vaš zadatak je slijediti upute profesora koje će vam napisati u materijalima i učionici, te se držati roka do kada morate predati svoje riješene zadatke. Tako ćete svako jutro imati nove materijale i zadatke koje rješavate svojim tempom uz obavezno poštivanje roka predaje! Profesori će vam slati povratne informacije o vašim zadacima  nakon roka predaje u terminu kad profesor odredi. 

Strpljivo i redovito obavljajte svoje zadatke.

Raspored - MZOS

Na stranicama MZOS-a pratite raspored predmeta koje Ministarstvo nudi, te će naši profesori po njemu izvoditi nastavu. 

NAGLASAK je na tome da ovo vrijedi za prvi tjedan, za dalje ćete bit obaviješteni.

Nastavu isključivo pratite u vašim virtualnim učionicima, gdje će profesori sa vama podijeliti vlastite materijale ili one koje im je ustupio MZOS. Otvarate SAMO predmete koji su taj dan naznačeni u rasporedu! 

Google Classroom

Dragi učenici, za naše virtualne učionice koristimo Google-ov alat Classroom. Kako bi se lakše u njemu snalazili , na poveznici ispod možete pronaći upute.

Gimnazijski kolegij "Kraljica Jelena" s pravom javnosti

Nodilova 1, HR-21000 Split

© 2015. GKKJ Split. Sva prava pridržana

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now